Missie en visie

Mijn missie

Spiegelbeeld staat voor de ontwikkeling, groei en stimulering van de passie van professionals binnen het sociaal werk met vertrouwen in en respect voor ieders persoonlijke mogelijkheden.

Spiegelbeeld zorgt voor talentvolle professionals, die het lef hebben om het dynamische vak van sociaal werk kleur en fleur te geven. Mensen die een eigen creatieve stempel neer kunnen en willen zetten in de wereld van het sociaal werk.

Mijn visie

Spiegelbeeld staat voor een kwalitatief traineeship met als resultaat bevlogen, autonome en sterke professionals. Voor mensen die zich persoonlijk verder willen ontwikkelen. Mensen die over hun eigen schaduw heen willen stappen. Mensen die zich herkennen in de one-liner: The more people you inspire the more people will inspire you.

Spiegelbeeld staat voor professionals die in de spiegel kijken om hun eigen gedachten, gedrag en emotie te herkennen. Professionals die daardoor bewust worden van strategieën die motiveren, de creativiteit stimuleren en je in mogelijkheden laten denken. Professionals die op die manier succesvol zijn.

Mijn visie is dat als hoofd en hart in balans en verbonden zijn je de mooiste versie van jezelf bent. Laat je spiegelbeeld jezelf en anderen inspireren!