Interim opdrachten

Waarom?

Met 17 jaar ervaring binnen het sociaal werk weet ik als geen ander hoe het dynamische vak in elkaar zit. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in binnen interim opdrachten als manager of projectleider. Ik sta voor groei, ontwikkeling en passie. Met mijn overtuigingskracht zet ik mensen in beweging. Met mijn analytische blik kom ik snel tot de kern. Door een oplossingsgerichte aanpak behaal ik resultaten en creëer ik een omgeving waar medewerkers (weer) kunnen bloeien.

Wat?

  • Ik kan mensen enthousiasmeren en motiveren om in beweging te komen.
  • Ik ben de verbindende kracht als er sprake is van verschil van mening op inhoud of tussen personen, organisaties of verschillende niveaus.
  • Ik vertaal signalen naar kansen en verbind externe ontwikkelingen aan interne mogelijkheden.
  • Met veel enthousiasme neem ik een team mee door ze te motiveren, stimuleren, ondersteunen en begeleiden. Ik toets en spreek aan op resultaten en gedrag en bewaak het overzicht. Samen kom ik tot mooie resultaten.
  • Ik ben scherp in sturing op resultaat en financiën.

Hoe werkt het?

Door oplossingsgericht te werken en denken zorg ik ervoor dat mensen in hun kracht komen te staan en denken en handelen vanuit hun mogelijkheden. Hierdoor ontstaat er energie. Daarnaast creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving waar mensen zich open durven te stellen waardoor zij maximaal kunnen groeien en ontwikkelen. Ik heb een helder leiderschap, schets perspectieven, stimuleer participatie en stuur waar nodig bij. Met mijn strategische inzicht anticipeer ik binnen complexe krachtenvelden op ontwikkelingen en verhoudingen.

Wat zijn de kosten?

Ik kom graag kosteloos en vrijblijvend naar de organisatie toe voor een kennismaking gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem direct contact op via het contactformulier.